lørdag den 27. oktober 2012

Ekstra Bladet - Stuttgart kigger på Laudrup

STUTTGART (Ekstra Bladet): Stuttgart-træner Bruno Labbadia sagde onsdag forud for kampen mod FC København, at han var imponeret over FC Nordsjællands 1-1-resultat mod Juventus i Champions League.

- Juventus er ikke et hold, der har spillet mange uafgjorte i den italienske liga i denne sæson. Det siger noget om, at hold fra den danske liga kan være med på højt niveau, sagde Labbadia.

En anden grund til, at Labbadia har været opmærksom på den kamp, kan have været Andreas Laudrup.

Ifølge Stuttgarter Zeitung var repræsentanter fra VfB Stuttgart således på plads for at kigge på den 21-årige offensivspiller, hvis efternavn også i Tyskland har en særlig klang.

Stuttgart - der af hensyn til bundlinien forholdt sig meget roligt på transfermarkedet i sommer - søger ifølge avisen en ekstra spiller til offensiven, fordi den tyske landsholdsangriber Cacau er langtidsskadet.

Klubben skal angiveligt have tre millioner euro (22 mio kroner) øremærket til et indkøb i vinterens transfervindue. Ifølge avisen lyder prisskiltet på Andreas Laudrup på to millioner euro (15 mio kroner).

Også den polske landsholdsspiller Arkadiusz Milik fra Gornik Zabrze er angiveligt inde i billedet. Han skal være lidt billigere end Laudrup.

Se også:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar