onsdag den 24. oktober 2012

Det kører for Nelson Can i Kina

Det danske pigeband Nelson Can har fået en aftale i stand med Volkswagen i Kina. Firmaet lancerede i sidste uge modellen "Beetle" på det kinesiske marked, og underlægningsmusikken til reklamekampagnerne er lavet af Nelson Can. Det er en instrumentalversion af bandets første single "Apple Pie", som i de næste seks måneder kan høres igennem kinesisk fjernsyn.
"Vi håber, at dette kan åbne nogle flere døre for os, og vi håber selvfølgelig, at det betyder, vi kan komme på turné i Kina. Det ville være helt fantastisk!" udtaler Selina Gin, som er forsanger i Nelson Can.
Nelson Can udsendte første single "Apple Pie" den 13. januar i år, der blev opfulgt af triple-ep'en "Echo Me og The Freudian Slip og Nelson Can". Bandet spillede i år på Spot Festival, Roskilde Festival og varmede op for Black Keys til en udsolgt koncert på Tap1 i august. De har desuden turneret i Norge, Sverige, Tyskland, Holland, Belgien og Skotland.
I næste uge drager pigerne til Island, hvor de skal spille på dette års Iceland Airwaves, og på lørdag deltager Nelson Can i afholdelsen af Underground Music Awards, hvor de er nomineret til en pris i kategorien "Rock". 
Se et interview med Nelson Can fra Roskilde Festival 2012:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar