lørdag den 27. oktober 2012

Ekstra Bladet - Ny hjemmeskuffelse for Ajax-danskere

Ajax med Christian Eriksen og Christian Poulsen i startopstillingen skulle forsøge at ryste onsdagens Real Madrid-lussing af sig, da Utrecht søndag kom på besøg på Amsterdam Arena i Æresdivisionen.

Det lignede ellers en simpel dag på kontoret, da hjemvendte Ryan Babel bragte værterne på 1-0 efter blot fem minutters spil. Men Ajax kunne ikke følge op på den stærke indledning, og det blev ikke til flere mål i anden halvleg.

En ankelskadet Christian Poulsen blev i pausen erstattet med Fabian Sporkslede. Og den indskiftede Ajax-spiller scorede efter blot fem minutter på banen selvmål og bragte på uheldig vis Utrecht på 1-1.

Efter 70 minutters spil fik Christian Eriksen en gigantisk mulighed for at bringe Ajax foran, men danskeren formåede på forunderlig vis at sparke forbi målet fra fem meters afstand.

Lasse Schöne blev skiftet ind i det 82. minut. Men danskeren kunne ikke ændre på, at Ajax skuffende måtte nøjes med det ene point i hjemmekampen.

Med pointtabet placerer danskerklubben sig på en foreløbig fjerdeplads i den hollandske æresdivision.