søndag den 16. september 2012

Lyt til Xanders favorit-sangstemmer - Nyhed

Når tv-programmet "Voice - Danmarks Største Stemme" i morgen aften går i luften vil Xander være i dommerpanelet sammen med Sharin Foo, L.O.C. og Lene Nystrøm. Streamingtjenesten WiMP har bedt den populære sanger om at lave en playliste med nogle af sine personlige favoritsange.
Playlisten indeholder 22 sange, og er – ligesom tv-programmet gerne skulle være – fyldt med store sangstemmer, blandt andet Beyoncé, Mariah Carey, Aaliyah og Whitney Houston. Øverst på listen kan findes Xanders nye single "Over Alle Bjerge". Michael Jackson er repræsenteret to gange, og det samme er Xanders mor, Anne Linnet, med "Tusind Stykker" og "Det er ikke det du siger" – sidstnævnte er dog sunget af Sanne Salomonsen, og sangen spilles af Anne Linnet Band med tekst af Linnet og musik af den senere grillkonge Jan Glæsel. Desuden er der sange fra Drake, Frank Ocean, Ray Charles og et nummer fra Sebastians "Skatteøen".
Xander Linnet udsendte sidste år sit debutalbum "Over Skyer, Under Vand", der indeholdt hits som "Os To og Mine Lagner" og "Det Burde Ikk Være Sådan Her", som hurtigt steg til tops på de danske download- og radiohitlister og har over tre millioner visninger på YouTube. Til oktober udsendes opfølgeren til debutpladen.
Om debuten som dommer i "Voice – Danmarks Største stemme" siger Xander: "Som musiker kan jeg vælge enten at sætte mig ned og brokke mig over, at tiden har mere fokus på gøgl og varm luft, end den har på det egentlige indhold. Eller jeg kan vælge at være med til at præge tiden sammen med et program, der i det mindste forsøger at gøre en forskel i hele det her cirkus. Det gør "Voice". Programmet handler først og fremmest om stemmen. Om folk, der har øvet sig på at synge."
"Voice – Danmarks største stemme" kan ses på TV2 i morgen klokken 20.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar